Kinesiska Sensetime ska utmana Open AI och Chat GPT

Kinesiska Sensetime ska utmana Open AI och Chat GPT

Sensetime har släppt en kinesisk utmanare till ChatGPT. Detta är en del av företagets ambition att utveckla avancerad AI-teknologi som kan hantera mer avancerade uppgifter.

Sensetime är en kinesisk teknikföretag som fokuserar på utveckling av AI-lösningar för olika branscher. Företaget är känt för att ha en av de mest avancerade ansiktsigenkänningsprogrammen på marknaden.

Sensetime har redan etablerat sig som en ledande aktör inom AI-branschen i Kina och har ett stort antal kunder runt om i världen. Företaget har också ett starkt team av AI-experter som arbetar med att utveckla nya lösningar och förbättra befintliga produkter.

Med lanseringen av den nya utmanaren till ChatGPT kommer Sensetime att ytterligare stärka sin position inom AI-branschen. Företaget kommer att fortsätta att arbeta med att utveckla avancerad teknik som kan hjälpa företag att öka sin produktivitet och effektivitet.

Men SenseChat är bara den första kinesiska textroboten. De kommande veckorna planerar flera kinesiska företag att lansera sina egna versioner. Bland annat e-handelsjätten Alibaba som förväntas lansera sin egen textrobot på torsdag.

Värt att notera är att Sensetime är svartlistad i USA och misstänks använda sin teknik för att övervaka och kartlägga minoriteter.

Källa: https://www.reuters.com/technology/chinas-sensetime-unveils-new-ai-products-chatbot-2023-04-10/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *